MVD Health

MVD Health

Welke vrouw is niet altijd met haar gewicht bezig? Ik ken ze niet. In de winkel ontvang ik natuurlijk veel vrouwen. Regelmatig hoor ik dat ze wel wat kwijt willen. Een maatje minder zou fijn zijn. Maar hoe? Er zijn zoveel diëten, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Zelf heb ik ook een heel lijn verleden achter de rug. Alles probeerde ik. Noem een dieet en ik heb het gedaan. Ik viel af… maar helaas, ik kwam vroeg of laat altijd weer aan. Het welbekende jo-jo effect ken ik maar al te goed.

En toen kwam ik in contact met Afslankpoli Alkmaar. Leontine begeleide mij om een gezonde leefstijl aan te meten. Ik viel af maar het grootste cadeau was dat ik mij veel energieker, blijer en fitter ging voelen. Mijn hormonen kwamen veel meer in balans en de suikerverslaving (waar ik ècht last van had) verdween.

Ik ben inmiddels bijna 15 kilo kwijt. Heerlijk! Het jo-jo effect heb ik niet meer. Ik ben al heel lang stabiel omdat deze methode van eten er juist voor zorgt dat je niet in die valkuil stapt. Dit werkt. Ik ben super blij dat ik deze methode heb leren kennen. Ik blijf voortaan voor altijd op gewicht en het gevecht met de weegschaal is verleden tijd.

Leontine en ik werken nu samen. Onze missie is om deze methode van eten te delen met de wereld en natuurlijk met de klanten van MVD Styles. Ik gun dit iedereen. Dit werkt echt, ik ben zelf het levende bewijs.

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Leontine van Afslankpoli Alkmaar: 06-18191139 of info@afslankpoli.nl